Translate

lørdag 8. mars 2014

Sono viaggiatori ispettore

Ihuga lesarar har merka seg dalande aktivitet her på bloggen. Gårsdagen var innhaldsrik nok den. Såpass at det vart lite tid til skriving. Største eller minste sak må vel vera tur til Ceglie og Villa Serena for å hente nøklar til huset vårt som Livar og Sofie skulle passe på for oss.  Dei har gjort god jobb med alt tidlegare. Me har omtrent sluppe å ytre noko som helst, så har dei vore der med tilbod om hjelp. Me får talast etter kvart om dei har klart oppgåva med å passe på nøklar.
Ei tur oppom hos Gaute og Lill Karin var mest skuffande. Ingen action der, men så er det vel og slik at intet nytt er godt nytt.

Alle dørene var lukka og låst. 

Vindauga er dekka med gitter, så der kjem ingen inn. Det vil sei om dei ikkje nyttar Palma sin metode. Eg trur ikkje ho har prøvde den sjølv, men hos visste nå om den. Set bilen din med rompa og tilhengerfestet vendt mot vidauget med gitter framfor. Legg ein kjetting inn gjennom gitteret og så rundt tilhengerfestet.Då er det lett som det å kvitte seg med første hinder for ubedde gjester. Vegen vidare inn er fri.

Endåtil bassenget har fått fred. Om her har vore tjuvar på rekognosering, så har dei nok bare fore sin veg att. Korleis skal me få med oss alt vatnet? har dei vel tenkt. Sidan dei ikkje fant løysing på det, har dei nok gjort vendereis.
Elles vert det heilt sikkert påskebad på Lill Karing og Gaute. Eg tek på meg oppdraget med å dokumentere. Vatnet var klart og fint og det var mykje av det. Det pipla og rann av overskotet over kanten i eine hjørnet.
Her i Puglia kan mannfolk gjera lukke hos damene med ein kvist blomstande mimosa. Heldige deg Gaute. Tenk kva lukke du gjera med dama di. Du treng ikkje gå langt verken etter dame eller mimosa.


1 kommentar:

  1. Du gjør en god jobb som oppsynsmenn.Det spørs vel om mimosablomsten kan gjøre noe nytte når jeg kommer ned til påske.Da er de vel visne eller.......en god oppskrift på hvordan fjerne glitter på en rask og effektiv måte. Det var godt du ikke skrev det på Italiensk.

    SvarSlett