Inviterte gjester, valgt med omhu. Pedellparet kom. Me må jo kunne sosialisere oss litt med dei tilsette og. Dei hadde fremmane frå Nærbø som og var med.
Livar som stod for kjøringa, har blitt såpass italienske i løpet av mange år her i Puglia, at dei ikkje kom før tida, heller litt etter. Men så viste deg seg at det ikkje var påverknad lokalt som gjorde dei seine. Eitt bad på deling av to damer kan vera trøblete nok same kor ein er.
Anne Marie stod for tomatsuas, fyll og deig. Underteikna nøyde seg med å kjevle tynne og perfekt runde botnar som gjestene sjølv danderer med det fyllet dei ynskjer. Om eg så må seie det sjølv, så vart denne runden med pizza den beste så langt i karrieren. Det har slett ikkje vore dårleg før, rett og slett bare veldig bra denne gongen. Heilt runde botnar har tydeligvis veldig mykje å seie for det endelige resultatet.
Dei to som delte bad, her i midten og til høgre. Gjer ikkje noko med 10 minutt over tida. |
Nokre er vel meir ekspertar enn andre når det gjeld matstell. Britti her hadde nok litt problem med å finne rett mengde tomatsaus, men ho var ikkje vanskelig å rettleie.
Stolt som ein kykkeliky vandrar han konsentrert til bords for å nyte sin pizza.
Frå venstre: Tor Sveinung, Mona, Asbjørn, Livar, Sofie, Anne Marie og Geir.
Gjester som dette er velkomne tilbake til gards. Triveleg kveld.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar