Translate

onsdag 9. juli 2014

Me peisar på med beis

Haugen var ikkje akkurat kjempehøg. 

men varmen krev sitt av beisfolket. Arbeidaren ventar på å få halde fram oppå taket, men så lenge me ikkje klarer levere raskt nok, stoppar det opp. 
Midt i arbeidet måtte me sjølvsagt gå tom for beis. Godt det ikkje er så lang veg for å få tak i meir. Går du inn på Leroy, går du mest garantert ut med litt meir enn det du hadde tenkt du skulle kjøpe. Ein ampel til + hengeplanter til å ha oppi var resultatet i går. 
Me er her så lenge at me kan ha glede av sommarblomane. Tenkjer å lage til vatning med timer, eller evt høyre med pedellen om han kan vere blomefosterfar dersom me leverer blomane på døra til Villa Serena for den omsorg dei treng mellom sommarferie og haustferie.

Litt travelt vart det, sjefen piska på. Me hadde invitert folk til kvelden og tenkte å finne ly under det nybygde taket. Litt finpuss står att, men me 8 som åt pizza i lag hadde ikkje blitt blaute om det så hadde kome ei real sommarbyge. Av naturkrefter var det heller vinden som kunne merkas, men bles det litt slepp ein myggen. For nokre er insektlivet her plagsamt. Mygg i form av stikk og kløe og sikader i form av øredøvande lyd som må opplevast om du skal tru at eit kryp ikkje større enn 4 -5 centimeter kan lage så høge og skarpe lydar.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar