Translate

fredag 15. mars 2013

Puglia versus JULA, vågar me dette?

Ingen handfaste prov rett nok, men mykje tyder på at billegare motorsag finn ein ikkje sjølv om ein leitar  i heile Puglia.  Så får me setje vår lit til at kvaliteten ikkje er like billeg som prisen. Som han sa han som var innkjøpssjef: Med den prisen kan me tåle å bomme og.


Til sommaren blir det visst mindre og mindre problem med ledig kapasitet i bubilen på veg sørover. Har aldri blitt stoppa på grenseovergangar i vårt bubilliv som går heilt attende til 1989. Då blir det nok ikkje noko stor sjanse for slik stopp nå heller. Med Schengen i full sving er det vel bare yttergrensene inn mot EU/EØS som vert grundig sjekka. Skulle det nå på eit eller anna vis likevel kome fram at me er på tur med ikkje mindre enn 3 MOTORSAGER i bagasjen kan me vel ikkje gje anna forklaring enn at me er på veg til nyinnspeling av Motorsagmassakren.
Tenkjer ein på dei som skal handtere sagene kan det fort bli massakre av det. Eit skateboard kan vel ikkje vere farlegare enn ei motorsag. Ein 25 liters oljedunk er vel heller ikkje i seg sjølv så mykje farlegare. Vaksne mannfolk som ikkje klarer å halde seg på føtene derimot i omgang med oljedunk eller skateboard, dei kan fort vere farlege med rette reiskapen i hendene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar