Her i garden var alt som det skal vera. Sitrustrea lengtar etter vatn. Bakken under er svidd av sol og varme. Nede under mandel og oliventrea er jorda horva og slådda. Litt innestengt luft innomdørs må ein vel rekne med når huset har stått lukka og låst i 2 og 1/2 månad.
Me har litt å styre på med om dagene, men det er jo det som er gildt.
Alle som har vore her på besøk, har vore med på Taverna di Pascalone. No som Tavernaen er stengt, må me bare klare oss utan framifrå grillmat. I det minste tenkte me slik til me fann Bracieria Carne & Fuoco, new generasjon Pascalone sa han som styrte grilling.
Litt epler fekk og ein omgang i juicepressa. Mor sin gamle slitar av ein Kenwood fungerer upåklagelig. Den dreg juicesentrifugen så det er ein lyst, i allefall for ganen. Me måtte smaka litt i små glas, sjelden vare må drikkas i små porsjoner.
Imponert over kokkekunstene deres😊 så flott å utnytte markens grøde!!
SvarSlett