Translate

lørdag 29. september 2012

Møblar og utstyr?


Blir vel litt av ein jobb å møblere nå. Godt det ikkje er meir en halv annan time til IKEA i Bari. Dei leiger endåtil ut bilar for heimtransport av møbler. Fins andre store møbelbutikkar nærare San Vito der dei har same tilbod når det gjeld transport. Me får sjå det litt an.
Nå er det faktisk slik at me flyttar inn i eit ferdig møblert og utstyrt hus. Treng ikkje ha med handklede eingong heimefrå. Likevel kriblar det litt i magen. Korleis var det eigentlig med det som var i huset? 

Sengene på gjesterommet var akkurat slike Anne Marie fant på nettet før me fant Villa Giulia som nå ber namnet Villa Felizia. (Mix av lykke og glede) 
Det var baderomma som overtydde aller mest, og sidan dei var så smakfulle tok dei luven frå det meste anna. Mest som me ikkje såg alt det andre, men bileta har talt. Det ER kvalitet over tinga, det er STIL over tinga, me finn nok det meste av det me treng. Endåtil sementreie har me vorte eigarar av. Det kan bli krukker og kar, murar og kanskje med tida vegger rundt eit ekstra soverom. Først får me fylle dei to romma me har. Viser det seg etter kvart at det er trong for det, skal huset vere godkjent for påbygging. Det er høve til 20 % utviding. Vel og merke i volum, ikkje i flatemål. Takhøgda i villaen er nok litt meir enn vanleg heime. Kniper me litt ned på den i eit eventuelt påbygg, får me kanskje litt ekstra golvplass i staden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar