Translate

søndag 30. september 2012

Korleis finn me fram?

Vegvisar:


Hovudvegen mellom San Vito dei Normanni og Latiano er den vegen der me lettast finn fram.
5 - 6 km sørover frå San Vito i det me nærmar oss ei enorm kraftlinje kjem me til dette punktet av vegen.
Der tek me til høgre inn mot Cda. Coltura. Då er det ikkje lange vegen, vil tru mellom 1 og 2 kilometer. Litt til høgre,  så litt rett fram,så til høgre og til sist til venstre. Eitt eller anna slikt er det.
Me skal inn den vegen der Pandaen står og ventar på å kome ut. Kanskje ein ide å snu Pandaen så du skjønar kva veg du skal ta?

Først til høgre frå SP46 på vegen frå San Vito dei Normanni.
Rett fram  gjennom 2 kryss.
Når du må  til høgre eller venstre tek du  til høgre.
I neste kryss svingar du til venstre og deretter er det beine vegen til du ser Villa Felizia på høgre sida av vegen.


Før du kjem så langt som til San Vito må du reise ved hjelp av fly. Alitalia, KLM, Lufthansa og SAS er vel dei mest aktuelle.Det er mulig å reise til Roma og ta tog eller bil derifrå, men det tek mange tmar ekstra. Frå Norge reiser ein lettast via Amsterdam eller Frankfurt til Milano eller Roma. Vidare til Brindisi som er hovudflyplass for sørlige deler av Puglia. Frå Aeroporto Brindisi Papola Casale   tek det ein litt dryg halvtime å kjøre med bil. 
RyanAir flyg direkte på Brindisi frå London Stanstead, men med rutetiden frå Haugesund blir det trong for overnatting både på veg ut og  veg heim att.

1 kommentar:

  1. Alleflybilleter.no er et glimrende verktøy hvis Geir og Anne Marie skal besøkes. Sjekk priser og tider til både Brindisi (nærmeste flyplass) og til Bari.

    SvarSlett