Translate

fredag 28. september 2012

HUS I BOKS

Då er alle formalitetar på plass. 
Fullmaktsinnehavar måtte signere så mange gonger at han kunne blitt redd pennen gjekk tom for blekk. 
Overføring av pengar gjekk og til sist som det skulle. Rett nok med ein del ganske så tronge passasjar. Måtte ein tur både til Bryne og Varhaug før det gjekk rette vegen. Kl 10:05 27. sep vart summen valutert på vår konto, og i dag kl 11:38 fekk eg melding frå Livar at pengane var inne på meglar sin konto.
Me hadde reserveløysingar klar, men heldigvis fekk me ikkje bruk for dei. Einaste var det ekstra bryet, stresset, frustrasjonane, irritasjonane,  og dei to turane til henholdsvis Bryne og Varhaug. Nå som det er i orden ser eg lite grunn til å bruke meir krefter enn eg alt har gjort på dette.

Huset vert då teke i bruk neste veke for vår del. Landar i Bari 16:20 onsdag 3. oktober og då ber det strake vegen i Pandaen me leiger til Cda. Coltura Villa Felizia. Nøklar må me nok innom til Guido for å få. Reknar med at me fekk lært oss vegen fram i sommar. Me hadde mange treningsturar.

1 kommentar:

  1. 1; Du skal ha skryt av bloggen din, ikke minst den fine bakgrunnen.
    2; Det har vært en glede å kunne bistå i prosessen. Ikke minst fordi vi har kunnet hjelpe både dere Vigrestbuer og vår gode meglervenn Guido.

    Det har vært spennende tider for oss i Puglia også. Jobben med å fotografere Monteciminello, kontakte Guido for å spørre om andre muligheter, være i lag i husjakten og til slutt få være med til "the sweet end". Vi ønsker dere alt vel i deres nye hjem og vil bistå etter beste evne med å glatte ut veien videre.

    SvarSlett