Me har kome
til 1. påskedag. Det har vore ein fin dag med sol og meir enn antydningar til
varme nede på Salentoslettene .
Ei fredshelsing møtte oss på bordet då me kom til åstaden for etegildet. |
Estrelle, Larry, Signe, Gaute,
Liselotte, Aksel, Livar, Sofie, Lill Karin, Gaute, Helge, Anne Marie og Geir
benka seg rundt bordet for påskelunsj på La Silvana i åsen oppforbi Fasano.
Rettane var mange og det meste smaka godt.
Fylte egg |
Ost og salame |
Pasta med skjell smakte slik du ikkje ein gong klarer å fantasere om . |
Pannekaker med fyll |
Til
italiensk fisk å vera var det mellom det beste av slik fisk eg har smakt, men
nokon svoren tilhengar av fisk vart eg ikkje denne gongen heller.
Stor flott nyfiska fisk etter ein runde i steikeomnen |
Kor er kroken? |
Nei veit du kva. Ikkje gjekk eg på, og slett ikkje fisken dentice heller. Ein lur sjefskokk gjorde
eit godt forsøk på å få gjestene til å tru at han hadde funne kroken fisken var dradd opp med
Knut som vart sjuk og difor ikkje var med oss, mista nok litt motivasjon for dette måltidet me vart invitert med på då han høyrde at secondi var kje.
Han har bak seg eit lite vellukka måltid i Kenya der geitekjøt var pakka inn i vomma saman med innmat. Nå var det slik at han mest kjende seg kvalm bare denne retten vart nemnt. Han slapp unna problemstillinga, men fekk heller ikkje sjanse til å få eit meir plussforhold til kjøt av geit.
Kaker med vaniljekrem utgjer den søte avrundinga av bordsete. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar