Translate

søndag 24. juni 2018

Billettar har me

Billettar har me, så for den del er alt på plass. 2. juli frå Sola til København med SAS, og så straks vidare til Berlin med same flyselskap. Overnatting i Berlin på Econtel Hotel, Charlottenburg.
Alt ligg tilrette for  ankomst Aeroporto Salentino Brindisi tidleg morgon 3. juli. Det er Lauda Motion som tek oss frå Tyskland og vidare sørover. 
Ho som passar på bilen for oss går av jobb rundt midnatt og brukar vanligvis å sove litt utpå føremiddagen. Me tek av den grunn rett og slett buss inn til jernbanestasjonen i Brindisi for så å reise vidare til Latiano med lokalt somletog. Så fryktelig somletog kan det forresten ikkje bli, for der er bare ein stasjon mellom Latiano og Brindisi.
Dette er slik det skulle ha vore, men så kjem det fram i media at vår avgang frå Sola kan bli forstyrra av streik. Så omfattande at om det blir noko av det, så blir heile flyplassen stengt. 
På fredag veit me truleg kva det blir til.
Då gjeld det om å inneha endringskompetanse.
Her fins jo ulike gode hjelparar:
Fjordline.
Colorline.
Widerøe.

Det eine alternativet etter det andre dukkar opp, så ferie skal det nå bli. Pugliatur, om enn på litt anna vis enn planlagt. 
Ferjetur over Skagerak representerer starten på ein 2600 kilometer lang biltur. Men må man, så må man.
Wiederøe blir evt alternativ frå Kjevik til København for så å hive seg på opphavleg reiseplan.
Fleire alternativ enn dette fins nok og, men det er desse som vert realitetsbehandla av dei reisehuga i Helmikhølen 5. 

Les litt på kommentarfelt skrive av folk som ikkje nettopp har så veldig stor sympati med dei mulig streikande. Skulle likt å sjå dei same takke nei til lønnsauke og betre rettar framforhandla av organisasjonar dei absolutt ikkje kan vera medlemmer i.
Blir fort bry i både hovud og lommebok av slikt, men slik er spelet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar