Translate

onsdag 3. oktober 2012

Bortimot ulideleg spennande.


Det må vere dette ein kan kalle ulideleg spennande. Timane kryp av garde mot avgang frå Stavanger lufthamn Sola.  Me får bare tru at alt når det gjeld reisa er i orden. Det var Alitalia som fekk æra av å frakte oss sørover. Kan jo ikkje heilt utelukke eitt eller anna med små skrift, bestillinga vart jo gjort på italiensk og enn så lenge er me ikkje særleg oppegåande på det området.
Reiseruta er frå Sola 10:05, mellomlanding Schiphol Amsterdam med ein time på oss til å kome vidare til Linate Milano. Det er lenge nok til at me klarer å finne rett stad for flyging vidare, og kort nok til at me slepp å kjede oss. Når me kjem til Linate rår me over mindre tid. Ikkje meir enn 45 minutt. Sidan flyplassen der er nokså liten bør det gå. Me har kjøpt gjennomgåande billett og blir vel tekne vel vare på av Alitalia. Slepp me bare forseinkingar skal me lande i Bari 16:20.
At det vart Bari skuldast det enkle faktum at reisa nå i haustferien var tenkt som ei rundreise mellom diverse B&B i Puglia. Som de skjønar har turen vore planlagt lenger enn sjølve handelen av hus. Frå Bari tek det med Navigon Garmin som rettleiar 1 time og 34 min å kjøre til Cda. Cultura Villa Felizià. Nøklar må me stoppe innom hos meglar Guido for å få. Halvsju sju set me nøkkelen i dørlåsen og inntek for første gong som eigarar Villa Giulia som nå har blitt til Villa Felizià. Førre eigar helsa oss og sa at om me fekk halvparten så mykje glede av staden som det dei hadde hatt, så ville me ha mange gilde stunder der. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar