Eg tenkte akkurat på det, tenk om ein kunne starte sommaren på ny? Tenk om Knut og Helge skulle kome hit på tysdag. Utan fotballkamp i dag for Helge. Det kunne vore gildt det. På tomta har det skjedd eitt og anna i løpet av dei 7 vekene eg har fått høve til å vere her. Alle oliventrea så nær som eitt er flikka og pussa på. Bare eitt i så stor grad som biletet syner, men Clemente har skore såpass at han meiner det skal bli oliven å hauste neste år. Inneverande år har all krafta gått til greiner og lauvverk.
I går kveld måtte me ha oss ein tur til Daniela og Mino. Eit slikt vidunder som Lorenzo må me ha med oss. 5 veker gammal nå, trivs og veks. Bare velstand.
Me hadde oss ein Brindisitur i går kveld. For meg er det mest som eit rituale. Det var i Brindisi Pugliaeventyret tok til. Det er ein by det kjennest godt å vera i. L'experience var staden, og forretten var i grunnen hovudretten. Mix av sjømat, mest blekksprut i diverse variantar servert på skal frå kamskjell dandert på ei seng av grøn salat. Velsmakande, det må eg ha lov å seie som har vore der 5 eller 6 gonger denne sommaren. Me hadde bord like innafor staden der piratar i eigendefinert teneste for miljøet hadde lagt til kai.
Blir det heilt feil å sei at det vil føre til eit demokratisk underskot?
Ferske fiken i hopetal. Anne Marie har lenge lurt på om mogninga av fiken ville gå fort nok til at ho kan få teste heimtransport av ferske fiken.
Ferskplukka frå "Edens hage" i dag. Lagt litt på kjøl, deretter sirlig på rekke og rad i pakkemaskin for å vakumerast.
Til sist innpakka i bobleplast med varleg hand.
Kven skal fristas av friske frukter i morgon?
Episode ein (Helge og Knut), to (Tor Sveinung og Mona), tre (Anne Marie), fire (Eva og Asgeir) og fem (Reidar) er over for denne gong. Siste episode (Geir) kjem nå, denne veka. Eg skal prøve å rekkje over litt av det som står att av gjeremål her på eigedommen i løpet av komande veke. Nå gjer det forsåvidt ikkje noko om eitkvart blir att ugjort heller. Det kjem haustferie der eg kan ta opp att det som er starta på og ikkje fullført.
Du skriver så fint om L'experience uten å si hvor den ligger. For en som må kjøre med GPS er det ikke lett når restauranten ikke står på maskinen. Og ikke på Tripadvisor.
SvarSlettL'experience ligg ved hamna i Brindisi, like ved Cafe Betty. Dei har faktisk same kjøkken.
SvarSlett